pluszbevétel

Pluszbevétel tanároknak

Nehéz manapság pluszbevétel nélkül, egyetlen bevételi forrásból megélni, így aztán sokan keresnek valami mellékest. De, hogy kinek mi az ideális (ha van ilyen), az már más lapra tartozik.

Nézzük, milyen az ideális plusz munkád, ha pedagógus vagy?

Az erősségeidre épít, főállás mellett is simán végezheted és hosszú távon akár komoly passzív jövedelmet is biztosíthat számodra. Sőt, idővel akár le is cserélheted rá.

Ha szereted a munkádat, akkor feltehetőleg szereted az embereket, vagy a velük való foglalkozást is. Máris profi vagy az új ismeretek átadásában, és nem idegen tőled az önképzés sem. Ha úgy érzed, nem vagy még az a karizmatikus személyiség, akivé válni szeretnél, hogy diákjaid életére nagyobb hatással légy, az általunk képviselt úton szinte magadtól válsz mind határozottabbá. Olyan vezetővé, akit szívesen követnek az emberek.

Meglévő előnyök

Biztosan tudod, hogy az egyik legirigyeltebb szakma a tiéd abból a szempontból, hogy mindenki más is boldogan elfogadna évi két és fél hónap nyári szünetet. Pláne, ha közben még fizetés is jár. Ez már súrolja a passzív jövedelem fogalmát.

A jó hír az, hogy az általunk képviselt üzletben bármely szakma képviselői megengedhetik maguknak ezt a luxust, egy bizonyos üzleti szint elérése felett.

Sok embert ismersz, és egyre újabbakat fogsz megismerni. Négy évente 25-30 új diák, és az ő szüleik, csak úgy bónuszként bekerülnek az ismeretségi körödbe. Mit gondolsz, mennyire lehetnél sikeres egy emberi kapcsolatokra és kommunikációra épülő üzletben?

Segítő hozzáállás.
Pedagógusként, többek között, már most is hivatásod, hovatovább, személyiséged része, hogy segítesz, tanítasz, tudást adsz át. Nem kell mást tenned ebben az üzletben sem. Tudásod alapját saját tapasztalataid képezik majd, így leszel hiteles azok szemében, akiket szintén érdekel egy kiszámíthatóbb, jövedelmezőbb és egészségesebb élet.

Saját vállalkozásod legfontosabb tényezője te magad lehetsz. Ha a tanári pályán, pedagógusként, sokszor nincs is lehetőséged, hogy saját kreativitásod, szándékaid szerint taníts, itt megkaphatod mindezt a szabadságot.

Mit veszíthetsz?
– 5000 Ft regisztrációs díjat
– Némi szabadidőt

Mit nyerhetsz?
– Egy otthonról működtethető saját vállalkozást, passzív jövedelemforrást
– Egészséget
– Emberi, szakmai fejlődést
– Ismeretséget

És most engedd meg, hogy végezetül, még egyszer feltegyek neked egy korábban már elhangzott kérdést:
Mit gondolsz, te mint pedagógus, mennyire lehetnél sikeres egy emberi kapcsolatokra és kommunikációra épülő üzletben?

 

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to