Pénzkeresés

„Ebben a világban nincs benne az, hogy neked jó legyen.”

pénzkeresés

Ha pénzkereseti lehetőséget keresel, csak nézd meg a videót, és hagyd a cikket a fenébe! Ha a mélyebb összefüggések is érdekelnek, olvass tovább!

Az alább idézet Kasza Tamástól való, aki számomra a legismertebb lezárás specialista. A pénzkeresés mindennapjaink nagy részét kitöltő foglalatosság, bizonyára Te is pénzkeresési lehetőséget, esetleg külföldi munkát keresel. Milyen érdekes a nyelvünk, hogy olyan lehetőséget keresünk, ahol valami mást, nevezetesen pénzt kereshessünk. Tapasztalatom szerint sokan konkrét elképzelések nélkül írják be a keresőbe, hogy „pénzkeresés”, és kíváncsian lesik, hogy mit dob ki a gép. A baj csak az, hogy annak a hajósnak, aki nem tudja, hogy melyik kikötőbe tart, nincs jó szél. Vagy bármelyik szél jó, ha bármelyik kikötővel elégedett lesz, ahova eljut.

Ebben a világban nincs benne az, hogy neked jó legyen. Csak akkor lehet neked jó, ha felébredsz a zombi állapotból. Iskolás korunk óta rá vagyunk állítva egy automata pályára, ami elvisz egészen a nyugdíjig. (Feltéve, ha lesz még olyan.) Amivel nincs is semmi baj, ha ez életed célja. A pénzkeresés. Ha megelégszel az apró örömökkel, amik túlnyomó részt tárgyak birtoklását jelentik. A fogyasztói társadalom átállította az embereket a sikerre való vágyakozás helyett, a kényelemre való vágyakozásra. Figyeld meg a reklámokat!

  • „Nyerje meg az álomutazást!”
  • „Az új konyhai robotgéppel még könnyebb a főzés.”
  • „Az Antivakarin elmulasztja a viszketést azonnal.”

Ezért aztán az emberek szorgalmasan fogyasztanak, tárgyakat vásárolnak, amivel „könnyen, gyorsan és kényelmesen” élhetik az életüket. És a pénzkeresés érdekében odaállnak a futószalag mellé, és korlátozzák a vágyaikat. Pedig van kiút, de ahhoz fel kell ébredni ebből az eltompult állapotból. A fenti videóban ismertetett pénzkeresési lehetőség is csak olyan embereknek való, akik nagyban is képesek gondolkodni, és hajlandóak arra, hogy a saját útjukon járjanak. Nekem is eltartott egy ideig, amíg eljutottam arra a pontra, hogy már magam akarom irányítani a sorsom. Szóval bátran vágj bele, akkor is, ha most nehéznek tűnik. Hidd el, hogy segítünk benne, hogy átformáld a gondolkodásodat, és hidd el, hogy csak nyerhetsz az egészen. Én tudok valamit, amivel szép havi passzív jövedelmet tudsz magadnak, és az utódaidnak felépíteni. Ez a lehetőség csak annak nem működik, aki nem csinálja. Hát csináld!

Summary
Photo ofBojtos Zoltán
Zoltan Bojtos
Bojtos Zoltán
Website
DXN Star Diamond
DXN Star Diamond
DXN
DXN
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to