Passzív jövedelem források

Viszlát szegénység

passzív jövedelem források

Talán kezdjük azzal, hogy mi is az a passzív jövedelem. A passzív szó általában nem cseng különösebben pozitívan, igaz? Bár ha az egyre inkább elterjedő „passzív ház” kifejezésre gondolunk, talán mégis. A passzív jövedelem források olyan pénzforrások, amelyek akár esik, akár fúj, mindig jönnek. Nem kell érte aktívan tevékenykedni. A munkabér csak akkor érkezik, ha valaki aktívan dolgozik érte.  A passzív jövedelem források közül talán az első, ami mindenkinek rögtön beugrik, valamilyen bérleti díj. Lehet a lakbér ilyen, vagy az autó lízingdíja. Természetesen ez csak a bérbeadónak passzív jövedelem, nem annak, aki fizeti. Az ingatlan üzletben ez az igazi csábító, hogy veszel egy ingatlant, amit bérbe adsz. Még hitelből is érdemes, mert a hitel törlesztő részleteit a bérlő fizeti vissza. De ehhez nagyon érteni kell hozzá, hogy mit érdemes venni. Meg valami kezdő tőke sem árt.

A következő passzív jövedelem forrás, a jogdíj. Írsz egy könyvet, ami óriási siker lesz, és a világ összes nyelvére lefordítják, és kiadják. Többet nem kell, hogy fájjon a fejed anyagi gondok miatt. Ugyanez a helyzet a zenével. Alapíts egy rock bandát, írjatok remek számokat, és adjatok ki aranylemezeket! Viszont bajban vagy, ha nem tudsz sem énekelni, sem pedig zenélni. 🙂

Manapság egyre többet hallom, hogy az affiliate marketing kiváló passzív jövedelem forrás. De mi is ez? Mondjuk, van egy blogod az interneten, ahol különböző témákról írsz. De akár írhatsz kizárólag csak a hobbidról is, legyen az a horgászás. Írsz kiváló botokról, vagy damilokról. A különböző halaknál eredményes csaliról. Ezekben az írásokban elhelyezel linkeket, amelyek egy-egy horgászfelszerelést árusító web áruházhoz vezetnek. Ha egy olvasód a te blogodból érkezve vásárol a megadott oldalon, te jutalékot kapsz a vásárlása után. Természetesen ennél a passzív jövedelem forrásnál nagyon fontos, hogy a blogod ismert legyen, és sokan látogassák. Nem tűnik rossznak, de én szerintem tudok jobbat.

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egy cég, aki világszínvonalú termékeket gyárt, 5000 forintért bevesz téged a buliba? Ő intézi a gyártást, a szállítást, a raktározást, és a megrendelések célba juttatását. Ez nem a te gondod, nem a te költséged. Kapsz egy profi weboldalt, webáruházzal ingyen. A te összes feladatod, hogy vásárlókat terelj erre az oldalra. Aki ott vásárol, a tapasztalat szerint 90%-ban be is regisztrál törzsvásárlóként 5000 forintért, mert ezzel 25% árengedményre lesz jogosult. És ezután ez az ember bárhol is vásárolja az adott kiváló minőségű terméket, te mindig megkapod utána a magad jutalékát. Mindegy, hogy hol vásárol, nálad csilingel a kassza. A termék ráadásul világszínvonalú élvezeti cikk, és ezt a minőséget ennyiért sehol máshol nem lehet megkapni. Esküszöm, hogy nem tudok ennél jobb üzletet. Te igen? Szerintem nem hogy érdemes elkezdeni, hanem vétek kimaradni belőle. Kezdd el te is, töltsd ki a kérdőívet, és tudj meg róla többet!

Summary
Passzív jövedelem források, hogyan biztosíthatod be a jövődet?
Article Name
Passzív jövedelem források, hogyan biztosíthatod be a jövődet?
Description
Passzív jövedelem források. A fogalom értelmezése, és a lehetőségek számbavétele. Találd meg te is a saját forrásod, hogy anyagi biztonságban élhess!
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to