nyugdíj előtakarékosság

nyugdíj előtakarékosság

Nem lesz nyugdíj?

Nyugdíj előtakarékosság… Manapság egyre többször futunk bele ebbe a kifejezésbe. Megdöbbentő információk birtokába juthat az ember, aki nem rest utánaolvasni a dolgoknak. Arról van szó ugyanis, hogy pár éven belül, akár teljesen megszűnhet az állam által biztosított öregségi nyugdíj.
A háttérben, a demográfiai statisztikák tanúsága szerint, a társadalom elöregedése áll. A nyugdíjrendszer fenntarthatóságáról a KSH Népességtudományi Intézet által készített felmérése szerint, 2010-ben még csupán a teljes lakosság 20,2 százaléka volt nyugdíjas, ám ez a szám, folyamatosan növekedve, biztosan el fogja érni a 30%-ot.
Jelenleg a nyugdíjas és munkaképes emberek aránya hazánkban, körülbelül 33%.
Ezt nagyjából úgy lehetne elmagyarázni, hogy most két dolgozó emberre jut egy nyugdíjas. Ám hamarosan ez az arány is bőven 50% fölé fog emelkedni, ami azt jelenti, hogy kevesebb, mint egy aktív, kereső ember járulékaiból kellene a megélhetést nyújtó állami nyugdíjat kifizetni, több, mint egy embernek. Ez pedig mind elméletileg, mind gyakorlatilag lehetetlen.

Megoldás egy: Bízd a pénzed másra – nyugdíj előtakarékosság?

Tulajdonképpen arról van szó, hogy az állam 20% adókedvezményt ad az önkéntes nyugdíjpénztárra, a nyugdíj előtakarékossági számlára, és a nyugdíjbiztosításra, hogy így „motiváljon” bennünket némi előtakarékosságra (ha már nyugdíjat fizetni nem tud…). Jól hangzik? Hát, a fene tudja. Én jobban szeretem, ha a pénzem felett én rendelkezem.

Megoldás kettő: Vedd kezedbe a sorsodat!

Természetesen mindenki maga dönt a saját dolgairól, én csupán egy lehetőséget szeretnék felkínálni neked. Mit szólnál egy olyan ajánlathoz, amelyben az az összeg, amelyet havonta a nyugdíjpénztárba tennél, néhány év alatt passzív jövedelemhez juttathat (passzív jövedelem: akkor is keresel pénzt, amikor mondjuk épp nyaralsz, vagy alszol, vagyis nem dolgozol!), és amit nem utolsósorban megörökölhetnek a gyermekeid is! Nem mellékesen, a munkád révén, lehetőséged nyílik tenni a saját, és a szeretteid egészségének megőrzéséért, a világ egyik legnagyobb, piacvezető vállalatának teljeskörű támogatásával.
Mi ezt, a második lehetőséget választottuk néhány éve, mert nem akartuk másoktól (szerencsétől, jövő-menő kormányoktól, változó jogszabályoktól, gazdasági helyzettől) függővé tenni a jövőnket.

És most, a végén, arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, de őszintén: mit veszítesz vele, ha megismerkedsz az ajánlatommal?

És mit nyerhetsz?
Elmondjam?

Vegyük fel a kapcsolatot:
email: [email protected]
Skype azonosítónk: ganomanok

nyugdíj előtakarékosság

nyugdíj előtakarékosság

Summary
Nyugdíj előtakarékosság
Article Name
Nyugdíj előtakarékosság
Description
Nyugdíj előtakarékosság helyett arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést: mit veszítesz vele, ha megismerkedsz az ajánlatommal? És mit nyerhetsz? Elmondjam?
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to