Mlm munka

Milyen is, amikor valaki végigcsinálja

Egy újabb sikerembert szeretnék bemutatni, akit az mlm munka tett szabaddá. Kócsó László a neve, és a DXN cég leggyorsabb koronás követe. A gyorsaságot nem úgy kell érteni, hogy ő futja le a leggyorsabban a 100 métert az összes koronás követ közül, hanem a csatlakozásától a 20 gyémánt lábig neki volt a legkevesebb időre szüksége. Nézd meg a sikertörténetét ebben a videóban!

Az mlm munka legnagyobb ígérete, hogy az elvégzett munkádért többször is kapsz fizetést. Ha mondjuk ma, 2014. június 28-án csatlakoztattál valakit a hálózatodba, az ő fogyasztása után újra és újra, éveken át fizetni fognak neked. Sajnos a modern kor, és a reklámok arra tanítják az embereket, hogy mindent csak kényelmesen tegyenek. Az mlm munka az elején mindenről szól, csak a kényelemről nem. És a matematikának van az a bolond tulajdonsága, hogy a nullának minden szorzata nulla. Tehát ha nulla munkát teszed bele, nulla is lesz az eredmény. Tapasztalatom szerint sokkal könnyebb becsapni az embereket olyan „lehetőségekkel”, hogy csak lépj be, semmit nem kell befizetni, meg csinálni sem kell nagyon semmit, és majd dőlni fognak a milliók. Vigyázat, ez nem mlm munka. Ez átverés. Csak én nem értem, hogy mi abban a baj, ha tenni is kell valamit azért, hogy sikeres legyek? Nekem az összes felmenőim végigdolgozták az életüket. Sőt, az emberek többsége is végig fogja gürizni az életét, csak nem fognak az elvégzett munkája után többször fizetni. (Jó esetben legalább egyszer kifizetik.) Szóval a számomra teljesen rendben van az mlm munka azon szabálya, hogy dolgozni kell. Jó érzés, hogy nem csapok be senkit, nem beszélek rá senkit semmire, de akiben van kurázsi, és van kitartás, az a segítségemmel tényleg szabad lehet. Akinek meg nem elég vonzó a lehetőség, csak keressen nyugodtan tovább. Sok sikert hozzá.

De térjünk vissza Kócsó Lacihoz.  Abban, hogy a számára az mlm munka ennyi sikert hozott, annak is óriási szerepe volt, hogy kitalált, és létrehozott egy olyan online rendszert, aminek a ganodermás kávét forgalmazó versenytársaknál nyoma sincs. Ez a rendszer annyira hatékony, hogy mi, akik a nyomdokain járunk, meg fogjuk hódítani Európát, sőt jó lesz, ha Amerika is vigyáz, mert már ott is megvetettük a lábunkat a weboldalainkkal. Ha szeretnéd, hogy az egyszer elvégzett munkádat többször is kifizessék, hagyj üzenetet! mlm munka

Summary
Mlm munka
Article Name
Mlm munka
Description
Az mlm munka nagy ígérete a passzív jövedelem. Nálunk ez nem csak ígéret, de nem csapunk be, hogy a semmiért kapsz valamit. Az munkádra szükség lesz.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to