Mellékjövedelem munka mellett

Nagyon sokan szeretnének manapság valami mellékjövedelmet, amivel a főállásukkal keresett pénzt kiegészíthetik. A legtöbb esetben, mikor az emberek ilyet keresnek az interneten, a mellékjövedelem szó elé, amennyire én látom, odabiggyesztenek egy másik, számukra fontos jelzőt: Valós. Miért? Mert túl sokan estek már áldozatul olyan hirdetéseknek, hirdetőknek, akik „pillanatok alatti meggazdagodást” kínáltak, vagy épp a „csak nézem a meccset és közben dől a pénz” és ezekhez hasonló, jól hangzó sorokkal csábították magukhoz az online világban sokszor tapasztalatlan útkeresőket. De személyes ismeretségi körömben is van olyan, aki valamilyen borítékolós munkával szeretett volna némi pluszbevételhez jutni, és sajnos volt annyira naiv, hogy nem csak az egyébként addig is arctalan hirdetőnek elutalt, x ezer forintos kezdőcsomag-díjat bukta, de a „munkaadó” is eltűnt, mint Petőfi a ködben. Ettől aztán bizalmatlanná válunk, teljes joggal.

Mellékjövedelem

Otthoni munka

 

Valós munka

Internetes munka, online munka, legtöbbször mind az otthonról, számítógépen végezhető munka szinonímái. Hogy manapság is van erre lehetőség, végtelenül tisztességes keretek között, arra magam vagyok a példa. De nem győzöm hangsúlyozni (én sem), hogy nem szabad fenntartás nélkül elhinni mindent. Én, saját tapasztalataimra hagyatkozva azt mondom, hogy:

Attól, hogy valami ingyen van, még nem biztos, hogy gagyi. Ámde az is kiderülhet, hogy épp annyira értékes, amennyire ingyen van…
Attól, hogy valaminek van kezdeti költsége, még nem biztos, hogy átverés, lehúzás (lásd: hagyományos vállalkozások), de nem mindegy, hogy mennyi az annyi, és, hogy mire kell befizetni, illetve mit kapunk érte…
A semmiért senki nem fog fizetni semmit! Vagyis ne higgyük el, hogy idő, energia, MUNKA (hahó!) befektetése nélkül, óriási jövedelemre tehetünk szert.
Ha presszionálva vagyunk, ergo „most kell” beszállnod, különben „lemaradsz”, vagy „életed kihagyhatatlan lehetősége”, az már gyanús. Mit lehet tenni?

Tájékozódni kell.

Mellékjövedelem

Körüljárni az ajánlatot

Körüljárni az ajánlatot.
Informálódni.
Kérdezni azt, aki az ajánlatot hozza.

Az ajánlat

A fentiek tükrében, engedd meg, hogy bemutatkozzak:
Nagy Norbert vagyok, és ha mellékjövedelmet szeretnél, valós munkával, akkor van egy ajánlatom a számodra.

Elmondom a jellemzőit:
– végezhető mellékállásként
– nincs rizikó (a legrosszabb ami veled történhet, hogy nem történik semmi)
– gyakorlatilag minimális befektetést igényel
– a világ bármely országában végezhető
– rugalmas időbeosztás
– nincs főnök
– folyamatos képzés, segítség (számonkérni sosem foglak, „nem ülök a nyakadra”, de ha segítségre lesz szükséged, mindig elérsz, mindig itt leszek, hogy támogassalak)
– idővel akár passzív jövedelem, anyagi függetlenség érhető el

De ha ez ennyire frankó, akkor miért nem ezt csinálja mindenki?
Mert sokakat eltántorít az egyetlen rossz hír:
Dolgozni kell!

Ha ez téged nem frusztrál, és hajlandó vagy dolgozni a saját előrelépésedért, keress meg bátran.
Én szívesen elmondom, pontosan mivel foglalkozom.
Aztán majd eldöntjük, akarunk-e egymással dolgozni.

Addig is üdvözöllek:
Nagy Norbert

skype elérhetőségem: ganomanok
email: [email protected]

Summary
Mellékjövedelem munka mellett? Nem science-fiction. Van ilyen.
Article Name
Mellékjövedelem munka mellett? Nem science-fiction. Van ilyen.
Description
Mellékjövedelem... Ha presszionálva vagyunk, ergo „most kell” beszállnod, különben „lemaradsz”, vagy „életed kihagyhatatlan lehetősége”, az már gyanús.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to