Üdvözöllek!
Ha ezt a cikket olvasod, akkor nagy valószínűséggel téged is az a szükség hajt, ami bennünket is pár éve. Kéne egy másodállás. Egy kis pluszbevétel, hogy egy némiképp nyugodtabb lehess, hogy a csekkek, esetleg a lakbér kiegyenlítése után is maradjon valami a zsebedben. Manapság, Magyarországon ez nem szokatlan jelenség. Nálunk nem úgy működik, mint mondjuk Amerikában, ahol sok esetben egyetlen kereső elég, hogy a család, ha nem is minden igényt kielégítően, de azért csak-csak eléldegéljen valahogy. Nálunk mások a viszonyok, már a keresés sem mindig egyszerű.

Másodállás

Rögös az út                                                  

ami odáig vezet, hogy az ember talál egy kielégítőnek mondható otthon végezhető munkát, bedolgozást, vagy egy részmunkaidős állást, melyeket jó esetben a már meglévő munkája mellett tud végezni. (Ha marad még energiája egyáltalán…). A rosszabbik eset pedig, amikor főállás sincs. Erről is tudnék mesélni…
Rögös utat említettem volna? Igen. Mert az internet tele van olyan „nagyszerű lehetőségekkel”, amik gombnyomásra érkező dollárhegyekkel csábítanak, vagy sok tízezer forintos csatlakozási díj ellenében kínálják a „tutit”, ahol semmit sem kell csinálnod, csak bankszámlát nyitni a pénzesőnek. És sokszor az az egyszerű, valamikor még működőképes másodállás sem a régi már, ahol valakinek hetente összehajtogatsz ötszáz borítékot, vagy legépelsz/lefordítasz valamilyen szakszöveget, és kapsz érte valamennyi pénzt. Ma már ezek között is rengeteg az átverés, a lehúzás, a hirtelen felszívódó fantomcég. De nem szeretnélek elkedvetleníteni, sőt! Épp azt akarom mondani, hogy a fentiek ellenére is: Van megoldás! Nyilvánvalóan léteznek mindenki számára elérhető, tisztességes, és jó lehetőségek a pénzkeresésre. Én ezek közül egyet tudok neked őszinte szívvel ajánlani, mert ezt ismerem, ebben dolgozom a mai napig. Érdekel?

Megmutatták nekem, megmutatom neked

Otthonról dolgozom, számítógép segítségével. Egy tőkeerős, tőzsdén jegyzett, huszonöt éve világpiacon lévő cég áll a hátam mögött. Egyenlő jogú partnere vagyok ennek a cégnek. A munkám reklám és marketing. Ez a tevékenység bárki által elsajátítható, aki nem azt várja, hogy csodát tegyenek vele, vagy megnyerje a lottó ötöst. A kifizetés soha nem késik egy napot sem, a cég megad minden segítséget, támogatást, az otthoni munkához, és teszi ezt teljesen ingyen. Ingyen kapom az oktatási anyagokat, ingyen kapom a weboldalamat. Munkatársaim vannak, főnököm nincs. A munkára fordított időmmel egyedül önmagamnak számolok el. (Ha tudnád, hogy milyen nehéz… .-))
Nem függök senki kegyétől, jó vagy rosszindulatától, és ha akarom, sokkal nagyobb távlatokban is gondolkodhatom, mint egy pár tízezer forintos másodállás.

És ha már volt rá lehetőség, én bizony akartam. Én többet akartam.

Te? Te is többet akarsz? Mert több vagy te magad is, mint egy néhány ezer forintért a lelkét is kidolgozó igásló? Kérdezte ezt már tőled egyáltalán valaki? Hogy több vagy-e?
És te vajon gondolkodtál-e már ezen?
Mert ha igen, akkor mire vársz? Kinek, vagy minek az engedélyére? Egy életed van, most kell annak lenned, aki lehetsz! Én szívesen segítek neked, ahogyan nekem is segítettek, ha bízol magadban, és a sok kismama, kamionsofőr, buszvezető, órásmester, diszpécser, gyári összeszerelő, tanár, stb után, te is elhiszed, hogy van más élet!

Ha elhiszed, vegyél fel skype-on és beszélgessünk. Ez egyrészt semmibe nem kerül, másrészt meg hátha egymást keressük… :-))

Skype azonosítóm:
ganomanok
De írhatsz akár emailt is, ha kérdésed van: [email protected]

Üdvözlettel:
Nagy Norbert

Summary
Másodállás
Article Name
Másodállás
Description
Ha ezt a cikket olvasod, akkor nagy valószínűséggel téged is az a szükség hajt, ami bennünket is pár éve. Kéne egy jó másodállás...
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to