Legyen Ön is milliomos!
legyen ön is milliomos

Íme egy út a meggazdagodáshoz. A játék neve: Legyen Ön is milliomos! Ugye ismerős? Egy felettébb művelt, szemüveges és szakállas ember feltesz néhány kérdést, amire van négy lehetséges válasz. Egy helyes,  három pedig helytelen. Mi tippelünk, és ha a válaszunk helyes, akkor egy lépéssel közelebb kerülünk álmaink milliójához.

Most, de tényleg csak a játék kedvéért, tegyük fel, hogy csupán két válasz közül kell dönteni. Az egyik helyes, a másik helytelen. Ha a helyes válaszok mellett döntünk, akkor szabad az út a milliók felé. Ilyen egyszerű.

Most játszuk azt, hogy én vagyok a kérdéseket feltevő szemüveges, szakállas ember, és Ön az, aki választ. (Esetleg egyszer, amikor bizonytalan önmagában, felhívhatja egy barátját, családtagját, vagy megkérdezheti a közönséget a helyes válasz reményében..)

 

Jöjjenek tehát a kérdések:

  1. Hiszi- e Ön, hogy jelenlegi béréből/ fizetéséből megvalósíthatja az álmait?

Igen vagy nem?

Ha a „nem”- re tippelt, akkor játsszunk tovább!

  1. Akar- e Ön milliomos lenni?

Ha az „igen” -re voksolt, akkor jöhet a következő kérdés:

  1. Hajlandó lenne- e feláldozni szabadideje egy részét a munka oltárán a vágyott milliók érdekében?

Ha ismét az „igen” mellett döntött, akkor lássuk a következő kérdést:

  1. Meghallgatna- e valakit egy lehetőségről, aki már megkeresi azt a pénz, amiről Ön jelen pillanatban még csak álmodozik?

Ha idáig eljutott, akkor már csak egyetlen kérdés választja el egy lehetőségtől, ami talán meghozza Önnek a vágyott milliókat.

  1. Milyen e- mail címre küldhetjük el a videót, amiben a 4. pontban említett sikeres ember beszél a szintén 4. pontban említett lehetőségről?

 

Most akkor tényleg komolyan beszélünk vagy sem? legyen ön is milliomos

Ha a fenti játékot csak egy percig is komolyan vette, akkor az Ön életében megérett a helyzet a változásra.

Ez esetben: ha tényleg megadja e- mail címét, mi tényleg elküldjük Önnek a videót.

A választás az Ön kezében van, a lehetőség a miénkben.

Hozzon egy jó döntést!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és : legyen Ön is milliomos!

Summary
Legyen Ön is milliomos. Nem, nem úgy, amire most gondol.
Article Name
Legyen Ön is milliomos. Nem, nem úgy, amire most gondol.
Description
A döntés Önnél van, a lehetőség pedig nálunk. Hozzon egy jó döntést, és legyen Ön is milliomos! Öt egyszerű kérdés, öt helyes válasz.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to