Internetes munka

Igen, internetes, és igen, munka

internetes munka Vajon mire gondoltál, amikor beírtad a keresőbe, hogy: internetes munka, vagy távmunka? Mitől lesz egy munka, internetes munka? Biztosan nem az, ha kesztyűt kell varrni, vagy nyomtatott áramkört forrasztani. Mi az, amit keresel? Gondolom egyértelműen olyat, amit otthonról lehet végezni, ez a távmunka lényege. Az otthoni munka, a távmunka és az internetes munka egymás szinonimái gyakorlatilag. Nagyon sok féle munka lehet internetes munka. Adatbevitel, amikor kapsz egy bőröndnyi dossziét, aminek a tartalmát be kell gépelni. Lehet egy web áruház üzemeltetése, vagy bármilyen internetes kereskedelem. Sokan próbálták már az olyan kattintós pénzkeresetet is, ahol hirdetéseket kell feladni, vagy azokat megnézni, és arra fizetnek. Elképesztően nagy százalékban becsapás az egész. Egyet én is próbáltam, de aztán kiderült róla, hogy az összes tulajdonost letartóztatták Amerikában. (Seekrewards) És végül, de nem utolsósorban sok hálózatépítő cég használ online módszereket. Találtam róla egy videót a neten, és bár sok igazság van benne, van néhány dolog, amivel nem értek egyet. Nézd meg a videót, ha érdekel egy olyan távmunka, ami munka is, és akár tisztán interneten is csinálhatod. Nem azért, mert az én munkámnak sok köze lenne a videó készítőjéhez, vagy az ő módszeréhez.

Az elejével egyetértek, ha az ember sikert akart bármiben elérni, akkor bele kell fektetni valamennyi munkát. A hálózatépítés klasszikusan az a munka, amiben az elején sok munkát kell belefektetni, hogy később szépen jövedelmezzen. Akinek az álma olyan internetes munka, amiben nem kell szinte semmit csinálni, azoknak az online kaszinókat ajánlanám, sok sikert hozzájuk.

Az, hogy a termékkel kapcsolatban semmi beleszólásom nincs az árba, a csomagolásba, arra csak azt mondom, hogy hála Istennek, egy gonddal kevesebb. Hogy nem tudok akciózni, az sem zavar. A legjobb marketingesek azt tanítják, hogy az árcsökkentés a rossz marketingesek eszköze.

Az pedig, hogy a weboldalam semmivel sem fog tudni kiemelkedni a szürke tömegből, mert pontosan ugyanolyan, mint a többi cégtársam honlapja, az nagy tévedés. Vannak nagyon jó módszerek, amiket nem fogok itt elárulni, amivel igenis az első oldalra tudtam jutni a google-ban több keresőszóra is. A módszert nem én találtam ki, de valószínűleg jó helyen tanultam. Amivel foglalkozom igazi internetes munka, vagy ha úgy tetszik távmunka, leülök a gép elé, és heti néhány óra ráfordításával látogatókat terelek a weboldalamra, ami aztán pénzt generál. Más dolgom nincs. Ha bővebbet szeretnél megtudni, hagyj üzenetet, de érdemes megnézned a passzív jövedelem forrásokról szóló bejegyzésemet is.

[contact-form-7 id=”16″ title=”Kapcsolati űrlap”]

Summary
Internetes munka
Article Name
Internetes munka
Description
Internetes munka, otthoni munka. Te mit keresel, mikor ezt írod be a keresőbe? Erre a lehetőségre mindkettő igaz. Munka is, és interneten végezhető.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to