Vissza az iskolapadba?

Diákmunka

Diákmunka

Diákmunka. Egyszer például azért, mert ez a vállalkozás, lehetőséget ad azoknak a fiataloknak, akik délelőttönként előadásokra járnak, és közben valami munkát keresnek, amit „részmunkaidőben”, esetleg otthonról is tudnak végezni. Ők sok dolgot készségszinten művelnek (például az internet és a számítógép használatát) ami, ha online-módon szeretnék felépíteni saját vállalkozásukat, elengedhetetlen.

És „diákmunka”, mert ez az az üzleti lehetőség, amiben miközben dolgozunk a saját vállalkozásunkban, aközben folyamatosan képezzük magunkat, tanulunk és fejlődünk. Talán pont azokban a dolgokban, amiket a fiatalabb generáció, mint fentebb már írtam, olyan magától értetődően használ.

Nyomógomb

Ha vannak vágyaid a jövőt illetően, de azok megvalósításához pénzre van szükséged, akkor ez a te üzleted lehet.
Ha van benned ambíció, hogy az alkalmazotti lét helyett, a magad uraként, saját vállalkozásba kezdj, ami túlnőhet akár az országhatáron is, akkor ez a te üzleted lehet.
Ha aggódsz, mert ha körülnézel, azt látod, hogy munkát találni, és abban megmaradni manapság kihívást jelent, és nem biztos pont ma már a lakásod, a kocsid, a munkahelyed, te pedig épp kiszámíthatóságra, biztonságra vágysz, akkor ez a te üzleted lehet.
Ha belefáradtál a taposómalomba, abba, hogy másnak termeled a pénzt, te pedig minden hónapban azt fizetést kapod, ami eddig sem volt elég arra, hogy egyről a kettőre juss, és csak a lehetőségre vársz, hogy kimozdulj ebből a megkövült helyzetből, akkor ez a te üzleted lehet.
Ha megőrülsz a főnöködtől, aki mindig mindent „jobban tud”, ha félsz, hogy nem lesz nyugdíjad, ha a gyermekeid jövője miatt aggódsz, akkor ez a te üzleted lehet.
Ha…
Most csupán a leggyakoribb okok közül soroltam fel párat…                       Diákmunka
De neked mi a nyomógombod?
Mi az, ami téged motivál?
Milyen vágyak és/vagy félelmek vannak benned?
Ott van (nak) a fenti listán?
Vagy te még tudnád folytatni a sort?

Akár így, akár úgy, barátom, a nyomógomb arra vár, hogy megnyomd.
Pont, mint a kávéautomatán.
De itt

Nem csak kávét kapsz érte

Hanem egy egyedülálló lehetőséget is, ha élni kívánsz vele. Ez az üzlet, hosszútávon, lehetővé teszi neked, hogy kiszállhass a mókuskerékből, és jogdíjszerű jövedelmed legyen.
A több mint húsz éve, több mint száz országban jelenlévő cég minden segítséget megad a munkatársainak, ami a gyarapodáshoz, egy sikeresebb élethez kell.
Az egyetlen, amit nem tud megadni, az a munkád.
Mert ahhoz te kellesz.

Ha nem riasztó a gondolat, hogy az eredményesen elvégzett munkádat méltóképpen jutalmazzák, és te is szeretnéd tudni, mivel foglalkozunk, beszélgessünk egyet teljesen kötetlenül.
Maximum az idődet vesztheted…

email címünk: [email protected]
Skype azonsítónk
: ganomanok

Üdvözlettel:
Nagy Norbert

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to