Balett, kéz és láb nélkül

 

 

Nézd meg őket! Milyen csodálatos balett ez! Ez nem csak tánc, ez egyben az akarat dicsősége is. Neked mi jut eszedbe róluk először? Biztosan nem az, hogy: Könnyű nekik! Képzeld el, hogy mennyivel könnyebb lett volna begubózni egy sarokba, és önsajnálatba esni. Klasszisokkal könnyebb. De ez a két fiatal ember elhitte, hogy sikerülhet. Aztán eldobták az önsajnálatot, elkezdtek az álmukért dolgozni. Keresniük kellett egy balett tanárt, aki hajlandó volt segíteni nekik, hogy megvalósítsák az álmukat. És nem nevette ki őket, nem küldte őket haza. Vajon mennyi ideig tartott, amíg ennyire jól begyakorolták ezt a számot? Talán évekbe is. A balett, nem az én szakmám, sőt nem is igazán szeretem. De ez a balett tetszett. Nézd meg a közönség arcát! Igen, ezt a teljesítményt tisztelni kell mindannyiunknak.

Ha nehéz helyzetbe kerülsz, gondolj arra, hogy mennyi mindent elérhetsz, ha nem adod fel, és nem szűnsz meg az álmodért dolgozni. Balett, vagy más, az mindegy. Az én álmom az minőségi élet, és nem fogom feladni, hogy érte dolgozzak. Nincs más lehetőségem rá, ahogy lehet hogy neked sincs. Gondold át ezt! Ha elég eltökélt vagy, vágj bele te is!

A passzív jövedelem mindenki számára elérhető, csak nem mindenki fizeti meg az árát. És nem mindenért pénzben kell fizetni. Sokan a vélt biztonságért a szabadságukkal fizetnek. Nem lépnek ki a komfortzónájukból, egész életükben robotolnak, és azt hiszik, hogy biztonságban vannak. Ez a két balett táncos is áldozatot hozott ezért a fellépésért. Ha te is akarsz valamit, neked is meg kell fizetni az árát. Ennyi. Nincs szó a szerencséről. Ha megfizeted az álmod árát, neked is összejön ez a balett.

Most csak átvitt értelemben beszélek. Ezen az oldalon a passzív jövedelemről van szó. Ahogy a két táncosnak is sikerült a balett, neked is sikerül a passzív jövedelem. Csak határozd el magad, és kezd el a munkát! Ránk számíthatsz, mi segítünk. De neked kell megtenned az első “tánclépést”.

[contact-form-7 id=”16″ title=”Kapcsolati űrlap”]

Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to