Állást keresel?

Akkor vigyázz, mert ami lentebb olvasható, az lehet, hogy nem neked szól!

Amiről szó lesz, az ugyanis egy ajánlat. Haladási lehetőség, egy gazdagabb élet felé. Az állás meg csak állás. Tudod, egy helyben. És mennyien csinálják most is, mert az biztos. De tényleg az? Biztos, hogy biztos? Én nem hiszem. Sőt, ha megengeded, hogy a személyes tapasztalataimra hagyatkozzak, akkor én tudom, hogy nem az. Legalábbis én már szaladtam jégre azzal, hogy biztosnak vettem egy munkát. A főnököm se hitte volna, hogy megtörténik, aztán mégis. Leépítés, átszervezés, költségcsökkentés, satöbbi, satöbbi… Sok remek szinoníma arra, hogy elvesztetted az állásod.

 

Állás

 

Szóval, ha te egy klasszikus állásban gondolkodsz, akkor kérlek, tegyél meg nekem egy szívességet, és nézz körül az ismeretségi körödben. Nézz szét, és ha találsz olyat a barátaid, ismerőseid között, akiről azt tartod, hogy “van benne spiritusz”, vagy „mindig többre vágyik”, esetleg „vállalkozó szemléletű”, akkor mutasd meg neki ezt az oldalt. Őt, valószínűleg érdekelni fogja az anyagi függetlenséghez vezető ezen ajánlat. (Te pedig nyugodtan felejtsd el ezt az egészet).

Fontos kérdések     Állás

Azon gondolkodtam, hogy miért ne lehetne neked is, saját vállalkozásod, csupán 5000 Ft-ból?

Saját céges weboldalad, teljesen ingyen?

Vagy például mi lenne, ha a munkádat fizetnék meg, és nem az idődet?

És miért ne kereshetnél annyi pénzt, amennyit csak bírsz, és nem annyit, amennyiről valaki eldönti, hogy neked annyi jár?

Miért ne segíthetnél az embereknek megismerni egy másfajta életet, miután te már megismerted, és miért ne fizetnének neked ezért a segítségért?

Hm… Tényleg miért nem?
Mert szerinted nincs ilyen?
Vagy azért, mert el sem tudod képzelni, mit és hogyan kellene csinálnod?

Nos, annak idején mi is pont így voltunk ezzel, de azóta bizony sok minden megváltozott…

Ha rád is rádférne a változás, keress bennünket bátran, egy kötetlen beszélgetésre. Talán tudunk segíteni. Mindenesetre azt elmondjuk, hogy nekünk mi segített, te meg majd eldöntöd, mihez kezdesz a hallottakkal.

Ki tudja? Lehet, hogy neked is épp ez kell.
Épp most.

Szép napot!

Nagy Norbert és Nagy Laura
skype: ganomanok
email: [email protected]
web: 
ganomanok.dxn.hu
facebook: 
https://www.facebook.com/Kavegalaxis/

Summary
Az állás állás?
Article Name
Az állás állás?
Description
Ha rád is rádférne a változás, keress bennünket bátran, egy kötetlen beszélgetésre. Talán tudunk segíteni. Mindenesetre azt elmondjuk, hogy nekünk mi segített, te meg majd eldöntöd, mihez kezdesz a hallottakkal. Ki tudja? Lehet, hogy neked is épp ez kell. Épp most.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to