50 felett munkát vállalni?

Dolgozz másképp, másképp minden marad a régiben…

50 felett sem kell, hogy nehéz legyen!

50 felett sem kell, hogy nehéz legyen!

 

 

50 felett munkát vállalni? Úgy, hogy elege van a nyikhaj főnökéből, aki mindent jobban tud csak azért, mert neki diplomája van? Azt gondolják önről, hogy képtelen megtanulni bármi újat,? Hogy nem ért a számítógéphez, és hogy még egy emailt sem tud elküldeni rendesen? Utálja a munkahelyét, de nem mer változtatni, mert fél, hogy 50 felett már nem kell senkinek? Vagy éppen munkát keres, és már a századik önéletrajzot küldte el, de még egy “köszönjük, nem”-re sem méltatják?

 

Pedig van egy cég, amely megbecsüli az évek során összegyűjtött tapasztalatot, és épít munkatársai megszerzett rutinjára, emberismeretére. Díjazza a kitartást és a hűséget. Hogy ilyen cég csak a mesében létezik? Dehogy! Talán csak eddig nem találkozott még ezzel a lehetőséggel. Ha egy kicsit is szeretne változtatni jelen helyzetén, abszolút kockázatmentesen, akkor köztünk van a helye! Semmit sem veszíthet, kivéve a szabadidejét. De azt is csak addig, ameddig üzlete virágzásnak indul, mert utána már annyi időt tölthet a családjával, amennyit csak szeretne. 

 

Változtatni sosem késő!

Változtatni sosem késő. Nálunk, az 50 feletti munkavállalók is megtalálhatják számításukat, mert nincs szükség különleges képességekre, vagy emberi tulajdonságokra. Csak pozitív hozzáállásra, kitartásra és nyitottságra. Meg persze nem árt egy kis sikerbe vetett hit.  Vállalkozói szemlélet előny, de nem feltétel. Amire ezen felül szüksége lesz, azt pedig megtanítjuk önnek. Itt nincs türelmetlenkedő főnöke, itt segítője van, aki érdekelt az ön sikerében. Nincs kötött munkaidő, nem tud elkésni, hiszen otthonról dolgozhat.  Ha egyelőre még nem akarja, vagy nem tudja otthagyni jelenlegi munkahelyét, az sem gond, mert részmunkaidőben ugyanúgy elkezdheti felépíteni saját vállalkozását. Ezen felül saját maga választhatja ki munkatársait. Mialatt tanulja a szakmát, már közben is kereshet. Nem kell aggódni a nyugdíja miatt, és ha csatlakozik hozzánk, nem az SZTK-ban fogja tölteni az „arany éveket”.

Aki pedig mindezen felül gondoskodni szeretne családjáról is, annak az a jó hírünk, hogy az itt elért üzleti sikerek, az elért jövedelemszinttel együtt örökölhetők, így előre gondoskodhat akár unokái munkahelyéről és/vagy jövedelméről is.

Még 50 felett is…

 

 

Summary
50 felett munkát vállalni?
Article Name
50 felett munkát vállalni?
Description
50 felett dolgozz másképp, másképp minden marad a régiben. Változtatási lehetőség 50 felettieknek, hogy otthonról részmunkaidőben dolgozhassanak.
Author
Ez a weboldal használja a Google Analytics szolgáltatást. Ha nem szeretnéd, hogy a látogatásodat érzékelje, kattints ide!

Használjuk a Google Analitics-ot.

Kérlek fogadd el, ha engedélyezed, hogy a felhasználói élmény fokozása érdekében a Google adatokat tároljon a látogatáspdról. Természetesen enélkül is nézelődhetsz a weboldalunkon.
Please confirm, if you accept our Google Analytics tracking. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to